Rengimizi keşfettiğimiz, ışığımızın parladığı bir 2024 olsun. 🥂

Rengimizi keşfettiğimiz, ışığımızın parladığı bir 2024 olsun. 🥂

Kabul edelim yeni bir seneye başlamanın bünyelerde genelde bir umut, bir heves, yepyeni başlangıçlara başlama isteği yarattığı kesin. Büyük beklentiler olmadan, sadece gelecek sürprizlere hazır ve hevesli olmak inanın bana yetiyor çünkü özellikle de yaşım ilerledikçe hayatın beklentiler ya da planlarda ibaret olmadığını; akışta ve esnek olmanın ve tadını çıkarmaya bakmanın çok daha önemli olduğunu anlamaya başladım. 

Hayatımıza bakmak ve bizim için neyin işleyip neyin işlemediğini anlamak için ideal bir an bu bir kaç gün. 

“Bu yıl hayatımı nasıl değiştirdi?”

“Büyümeme artık katkıda bulunmayan şeylerden nasıl vazgeçebilirim?”

“Yeni başlangıçlar için nasıl alan yaratabilirim?”

Siz bu soruları kendinize sormak için vakit ayırırken bir yandan da Yeni Yıl sofranızda neler olsun düşünmeye vakit harcamayın istedim. Yeni yıl sofrası kalabalık da olsa tek kişilik de olsa bana sorarsanız en güzel ve en özel sofralardan biri. Ben kendine ve sevdiklerine özen gösterdiğin ve kutlama ruhu ile girdiğin bir senenin  hep uğuru ile devam ettiğine inanan o makus romantiklerdenim. Ve size Yeni yıl sofranızda yer vermek isteyebileceğiniz, birbiri ile çok yakışan 30 tarifimi toparladım. 

Hemen buraya tıklayarak pdf dökümanını 5 Ocak'a kadar indirebilir, malzeme alışverişinizi bu 30 tarif arasından seçip menünüzü oluşturabilirsiniz. 

Rengimizi keşfettiğimiz, ışığımızın parladığı bir 2024 olsun. 🥂
Sevgiler,
Sezin