Şehirdekilerle 23 Temmuz’da kavuşuyoruz 🥂

Şehirdekilerle 23 Temmuz’da kavuşuyoruz 🥂

Mutlu Cuma’lar 🌸

Umarım geçen hafta size çok insaflı davranmıştır 🥹 Hava o kadar sıcak ve ben bu sıcak havalarda son 3 senedir (kurumsalı bıraktım bırakalı ve doğum yaptım yapalı) İstanbul’da olmamaya öyle alıştım ki, şu an resmen İstanbul üstüme üstüme geliyor 😁 Sizden gizlim saklım yok biliyorsunuz. Durum bu.

Şehirde daha iyi hissetmek için neler yapıyorum peki? Kendimce basitçe sıralayayım:

1- Bol bol balkonda vakit geçiriyorum.
Kendi tohumlarımdan meyveler ve yeşillikler yetiştirme heveslerindeyim

 

2- Soğuk içecekler yapıp duruyorum.
Bu hafta şahane de tarifler paylaştım hatta. Soğuk içecek denilince hep zararlı alternatifler akla gelir ama inanın serinlerken bi’ yandan da şifalanmak mümkün, bu içecekler size bunu yapacak.

3- Yazın güzel mahsüllerinden bol bol tarif yapıyorum. Bu bana terapi gibi geliyor, çoğunu sizinle paylaşamadım henüz, ama hepsi sırada merak etmeyin. Bu esnada şu kabak çiçeği dolması tarifine bi’ bakabilirsiniz.

 

 

4- Bol bol ağaçlı park ve hatta market geziyorum.
Sanırım şehrin en serin noktaları oralar. Hedefim sahilde bazı deneyimler keşfetmek, keşfedersem haber ederim merak etmeyin.

 

5- Bu düzene bi’ de sizinle kavuşmayı ekledim.
Yuppi 🥂 23 Temmuz Pazar günü İstanbul’da olanlarla Bağdat Caddesi D&R mağazasında saat 15:00’te kavuşabiliriz. Kitabınızı, çantalarınızı kapın gelin. Bol bol muhabbet garanti.

 

 

Şehirde ne yapalım derken sizden de bazı fikirler geldi, daha da önerisi olan varsa maile cevapları bekliyorum 🫶🏻

 

 

Beni takip etmek isterseniz:
Instagram, TikTok ve Youtube hesaplarıma göz atabilirsiniz.

Sadece takip etmek yetmez Gökkuşağı Tarifleri Yemek Kitabı’m ile de tariflerimi mutfağına yuva yapmak isterseniz, tabi ki dünyanın en mutlu insanı olurum.

Haftaya görüşmek üzere.

Öpücükler,
Sezin