Vizyon panoları yapıldı mı? 🌈

Vizyon panoları yapıldı mı? 🌈

Her sene vizyon panosu yapan biri olarak bu sene yapmadım. Hayalimde olmasını istediğim şeyler artık öyle net ki, panom neredeyse her sene bir öncekinin aynısı oluyor. Eskiden belki daha “genç”tim ve gidecek çok yolum vardı, belki daha “aç”tım ve daha çok şey istiyordum. Seneler geçtikçe ne oldu bilinmez ama cidden sadeleştiğim kesin ve bu sadelik hayallerime de yansıdı. Sadelik keskinliği ve netliği getirdi ve ben bunu çok sevdim. 

E peki ne yaptın dersiniz onun yerine açtım tertemiz bir sayfa ve artık başlamak istediğim aksiyonları ve kapatmak istediğim defterleri yazdım alt alta.. Bu seneki vizyon panom kelimelerle şekillendi, görsel desteğini ise geçen senekine açıp bakarak yaparım diye düşündüm. 

Bu sene listemin başında kendime ve mental sağlığıma daha iyi bakmak var; malum sürpriz şekilde gelen ikinci hamilelik ve sonrasında annelik deneyimi ile ancak sağlam bir kafa ve beden ile başa çıkabilirim. 

Bunu başarabilmek için de bana destek olmasını hedeflediğim ne zamandır aklımda olan bir kaç kitap alarak işe başladım, bir süredir radarımda olan genç Amerika’lı yazar Brianna West’in kitapları bunların başındaydı. 

Sene 2016’da yazdıklarım, 2020’de karşıma çıkınca şok olmuştum… O zamanlar da sadece yazardım hayallerimi. Bu sene de benzer bir mucize bekliyorum.

Yoga eğitmenlik eğitimine giderken çantama evden alelacele bir defter atmıştım. Sayfasını açınca karşıma çıkanlar bana “aman Allah!” dedirtmişti resmen. 1 Ocak 2016’da yazmışım. 

Hayatımın oldukça güzel olduğu, kariyerimin 7. senesinde, Demir’le yüzük kardeşliğimizin de üç buçuğuncu ayında.. Çok iyi hatırlıyorum o günü. İstanbul karlar altındaydı. Evde mum yakmış, tek başıma bunları yazıp karlarda yürümeye çıkmıştım. O zaman HFB (@healthyfoodbreak) falan hak getire, HFB doğum tarihi Mart 2017.

Bu satırlarda beni en çok şu an baktığımda mutlu eden hırslardan çok hayallere, maddi şeylerden ziyade deneyimlere, iyi yaşam ve beslenmeye, pozitif hislere, beni daha iyi bi’ insan yapacağına inandığım değerlere niyet etmiş olmam. Ve çoğu gerçek oldu. Evet, neredeyse hepsi. Neler yazdım devamında merak ediyorsanız buraya beklerim. 

Bu sene de benzer bir mucize bekliyorum kendimden, enerjimden ve bu enerji ile kendime çektiklerimden. 

İnsana umut ve yön veren basit bi’ pratik, bende her zaman işe yaradı. Umarım birilerinde daha işe yarar ❤️ Yapılışını da burada anlatmıştım hatta. 

Bu sene ise hayallerinize giderken HFB, en yakın dostunuz olsun istedim. 

Yeni yıla başlarken mutfaklarda daha çok bedenimize iyi gelen yemekler pişsin, bedenimiz ağırlıklarından ve ona iyi gelmeyenlerden daha çok arınsın, mutfağımız daha da düzene girsin diye en favori HFB ürünlerimden oluşan limitli sayıda bir set hazırladım.Bu set içinde adınıza imzalı (eğer hediye ise hediye ettiğiniz kişinin adına) Gökkuşağı Tarifleri yemek kitabım, iki adet oil pulling yani yağ çekme cam şişesi, iki adet %100 paslanmaz dil sıyırıcı, %100 pamuklu kumaşlardan yapılmış 5’li kese seti olacak. Tek tek alındığında ortaya çıkacak toplam fiyatından ise %30 indirimli olarak.

Tek tek alındığında ortaya çıkacak toplam fiyatından ise %30 indirimli olarak. 

Benden size ve yeni yıl kararlarınıza minik bir katkı.
Ne diyoruz? Bedenimize renk ve ışık getirsin. 

Buradan satın alabilirsin

Sevgiler,
Sezin