Yeni başlangıçlara ☀️

Yeni başlangıçlara ☀️

Mutlu Cuma’lar 🌸

Bu aralar gezegenlerin diziliminden midir nedir (çünkü benim yıldız haritama göre 9 aylık mucizevi bir başarılı döneme girmişim, hadi bakalım gönder gelsin 😁).. Son birkaç senedir bıraktığım alışkanlıklarıma dönmeye başladım. Yürüyorum, yıldızların altında yin yoga yapıyorum, spora gidiyorum.. Yani hala işler ve Atlas’tan çok fazla vaktim yok ama azıcık fırsat çıkarsa da sanırım onu boş boş tavana bakmak veya işlere sarılmak yerine kendime ayırmaya başladım…

Bu yeni bir gelişme. 2019 yılında hamile kalıp, 2020 yılında anne olmuştum. Sene 2023. Evet, nerden baksanız 3 senedir olmayan gelişmeler ve bu bana çok iyi geldi.

 

Ve bu yaz için mottom şöyle:
Kendime evim, çiçeklerim, işyerindeki sunumlarım, bebeğim, projeler, okuldaki finallerim kadar iyi bakmaya niyet ediyorum. “Kendim” sonuçta bu yahu? 
Söyleyin bana, gemiden atılan ilk şey neden genelde hep kendimiz oluyoruz? Son bir kaç senede sıkça kendimi gemiden attım da o sebeple soruyorum. Artık, ilk sıralara kendimi koymaya resmi olarak niyet ettim. Aynı eski günlerdeki gibi. 

Belki sen de bana katılırsın? 

Ayçiçeği’nin resmen Deniz ve Güneş için yaratıldığını anladım ve bayıldım ☀️

Kendi markanın olmasının en güzel yanlarından biri sanırım renk renk her HFB çantayı dilediğince kullanabilmek. Benim için bu yazın en favorisi sanırım canlı sarı rengiyle Ayçiçeği olacak gibi.

Haftaya Bayram tatili başlayacağı için kargo operasyonumuz 22 Haziran-3 Temmuz arası duracak, benden hatırlatması. 

 

 

 

 

Yıldızlara dolu gökyüzü altında yoga yaparken kalbime gelenler..

 

Ne zaman her birimizin gökyüzündeki birbirinden apayrı ışıklardan biri olduğunu unuttuk? Kimisi uzak, kimisi daha yakın.. Kimisi sönük, kimisi daha parlak.. Ama her biri biricik, kendi içinde muazzam. Belki bi’ tanesi yıldız, ötekisi uzak diyarlardaki bi’ gezegen. Belki ışığı yakındaki bi’ yıldızdan sönük ama hayat sunuyor yüzeyinde ve yani o kadar özel; kim bilir? 

Işığın diğerleri kadar parlak olmayacak bazen. Bazen yerinde sayıyor gibi geleceksin. Bazen söndün sanacaksın. Hatta bazen o gökyüzünün bi’ parçası olduğunu bile unutacak, yerini bilemeyeceksin. Aynı karanlık gökyüzündeki diğer yıldızlar nasıl parlıyor? Ya ben? Diyeceksin. Olabilir. 

Ama aslında gökyüzü kocaman. Ve evet, unutsan da bazen, sen de o gökyüzündesin. Ve pırıl pırılsın. Bi’ tanesin. Uzaklardan da gelse ışığın, belki de yakınlarda olup da senden daha parlak gibi görünen her şeyden daha özelsin. Kim bilir? 

Uzun zamandır kalbimden dökülenleri yazıya dökmemiştim, en azından Instagram için. Bunlar dün gece, yıldızlarla dolu gökyüzünde yin yoga yaptıktan hemen sonra savasana pozundayken geldi. Yoga matına yerleşirken farklı bi’ Sezin, kalkarken farklı bi’ Sezin vardı. 

Namaste ✨

Bu haftanın tariflerinde en sevdiklerimiz var:
Enginar ve Bakla

 

  

 

   

 

Beni takip etmek isterseniz:
Instagram, TikTok ve Youtube hesaplarıma göz atabilirsiniz.

Sadece takip etmek yetmez Gökkuşağı Tarifleri Yemek Kitabı’m ile de tariflerimi mutfağına yuva yapmak isterseniz, tabi ki dünyanın en mutlu insanı olurum.

 

Haftaya görüşmek üzere.

Sevgiler,
Sezin