Çantaya atmalık içecekler

Çantaya atmalık içecekler

Mutfakta sürdürülebilirlik ve sağlıklı yaşam elele giden konular. Belki de o yüzden böyle çok seviyorum. Evden çıkarken çantaya atıp, gün içinde taze taze karıştırıp, içilebilecek 3 adet içecek tarifi hazırladım.

 

Naneli Ayran için:
3 dal nane, 3 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık veya 2 ağaç brokoli, 1 yemek kaşığı doğal fermente elma sirkesi, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, deniz tuzu, taze çekilmiş karabiberi karıştırıp, içiyoruz.

Muzlu & Yulaflı Badem Sütlü İçecek için:
1 orta boy muz, 4 yazdan dondurulmuş çilek, 2 yemek kaşığı yulaf, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı badem sütü konsantresi ve 1 su bardağı içme suyunu karıştırıp, içiyoruz.

Kolay Yeşil İçecek için:
1 avuç ıspanak, 1 ufak kırmızı elma, 1/4 limon suyu, 1/4 taze zencefil ve 1 su bardağı içme suyunu karıştırıp, içiyoruz.

Umarım bi’ fikir vermiştir. Dışardayken açlık ve enerji ihtiyacı olduğunda kendi içeceğinizi yapmak ve evdeki malzemeleri değerlendirmek için şahane bi’ yol bence.

Afiyet olsun 💘

Tarif yapılış videosu için aşağıya tıklamayı ve yaparsanız @healthyfoodbreak ile etiketlemeyi unutmayın. Bi’ sonraki tarifimizde görüşmek üzere.

 

 

yorum Yap

Lütfen yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini unutmayın.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.