Cilt ve Doğurganlık Destekleyici Kırmızı İçecek

Cilt ve Doğurganlık Destekleyici Kırmızı İçecek

Zamanında sebzelerin ve sebze sularının gücü ile yaralarımı sardığım için bu tarz tarifler benim için kıymetli. Bundan 10 sene önce, akne sorunlarım ve PCOS gibi geçmez denilen dertlerim her gün böyle içecekleri taze taze kendime yapıp içtiğimde iyileşmeye başlamıştı. İster inanın ister inanmayın, ben sadece yaşadığımı paylaşıyorum bilirsiniz. Bu kırmızı içecek, sindirim sistemindeki bakteriyel ve tabiri caizse yanan ortama bir kova su dokmek gibi..

Tüm gün yoğun bilgisayar, cep telefonu kullanımı sonucu mavi ışınların sebep olduğu kızarıklardan şikayet ediyorsanız; doğurganlık tarafında zorluklar yaşıyorsanız, vücutta yağlanma, karaciğerde sorunlar, akne gibi dertler varsa ne olur siz de bedeninizin alarmını dinleyin, doğanın gücünü kullanın. Bu tarifi salata formuna getirip, yiyebilirsiniz de tabi ki. Ala olur. Taze sebze ve meyveleri bol bol yiyin, yiyemiyorsanız da böyle için.

İki güzel etkisi var bence bu pancarlı formülün, ilki ciltte. Düzenli içildiğinde havuç ve C vitamini zengini elma ve limon ile cildinize çok iyi geliyor. Kremler ve destekler tabii ki görevini dışardan yapıyor ama deneyenler bilir ki gençlikle parıldayan ve pürüzsüz bir cilt kesinlikle “içerden” geliyor. Havuçtaki beta karoten ile cildin iyileşmesi, kızarıklık ve enflamasyonun azaltılması konusunda destek oluyor.

İkincisi doğurganlık ve adet döngüleri. Potasyum ve nitrat deposu pancar; dolaşımı, kan basıncını destekleyerek rahim ve yumurtalık sağlığına destek oluyor.

star

yorum Yap

Lütfen yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini unutmayın.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.